Gé Harmsen

 

Gé Harmsen (Vorden, 1943)

 ALLEEN OP ZONDAG OPEN !  17 september 2017 van 11.00- 17.00 uur , Broekstraat 70 , Haaren.

 

Ik fotografeer al zo’n 35 jaar. Vroeger analoog, sinds ongeveer 10 jaar digitaal. Sinds ik gestopt ben met werken, volg ik fotografie cursussen en workshops.

 

Naast het maken van natuuropnames gaat mijn voorkeur uit naar mensen fotograferen. Op zondag 17 september kunt u bij koffie- en theeschenkerij de Noenes mijn foto-expositie ‘Portretten’ zien. Portretten van kinderen; veelal onverwachts en puur genomen. Portretten van mensen gemaakt, met speciale belichting, in mijn fotostudio. Portretten op locatie van bijzondere mensen.

Ik ben in mijn manier van fotograferen altijd op zoek naar het verhaal achter de foto; naar authenticiteit. Ik bewerk mijn foto’s niet omdat ik in mijn manier van fotograferen ook zo authentiek mogelijk wil blijven.

 

www.donkersharmsen.nl

 

 De twee-jaarlijkse atelierroute 4deKunsten is een non-profitorganisatie die gedragen wordt door professionele en niet-professionele kunstenaars uit vier dorpen :

Biezenmortel, Haaren, Helvoirt en Esch.

Ze brengen hun eigen werk en soms dat van mede-kunstenaars onder de aandacht, door het atelier tijdens de atelierroute open te stellen voor publiek. 

 tel. 0411601705