Frans van den Oord

 

Mijn naam is Frans Van den Oord en ook dit jaar wil ik graag deelnemen aan

4 de Kunsten.

Niet alleen ik,stel mijn schilderijen ten toon, maar ook andere leden van onze schildersclub “Passie”.

Ik heb gewerkt als etaleur en had ook toen al interesse in tekenen en schilderen, na mijn pensionering kreeg ik de tijd om me daar meer in te bekwamen. Ik heb diverse cursussen gevolgd en schilder verschillende onderwerpen zoals naakten, landschappen, oude meesters enz.

Schilderscollectief “Passie” bestaat uit een groep van 11 personen met allemaal dezelfde passie: schilderen.

Theo van Diessen, Frans van den Oord, Marianne van Wijk (Helvoirt), Lenie van den Bersselaar, Leny Govaars, Marie José Loosveld (Den Bosch), Nelly van Dommelen, Lia Lensen, (Sint-Michielsgestel) en Marian Oosting, José Scheefhals en Marla Smith (Belicum), komen al bijna 6 jaar elke week bij elkaar,

in De Litserborg in Den Dungen, om hun gezamenlijke hobby te beoefenen.

Zij hebben in het verleden allemaal les gehad, maar werken momenteel zonder docent. Iedereen kan in zijn eigen tempo werken en op zijn eigen manier. Belangrijk is vooral plezier in het schilderen.

Er worden verschillende technieken gebruikt, zo maken zij werken met olie-, acryl- en aquarelverf. Ook wordt in opdracht gewerkt.

Dit jaar doen mee : Jose Scheefhals, Marie Jose Loosveld, Marian Oosting, Piet Goovaars en ik.

 

Groet, Frans.

 

http://schilderscolleciefpassie.wordpress.com

 

tot ziens in De Jonge van Zwijnsbergenstraat 11, Helvoirt

 De twee-jaarlijkse atelierroute 4deKunsten is een non-profitorganisatie die gedragen wordt door professionele en niet-professionele kunstenaars uit vier dorpen :

Biezenmortel, Haaren, Helvoirt en Esch.

Ze brengen hun eigen werk en soms dat van mede-kunstenaars onder de aandacht, door het atelier tijdens de atelierroute open te stellen voor publiek. 

 tel. 0411601705