Jeanette van Tricht

 

Mijn naam is Jeanette van Tricht, ik ben visueel vertaler.

 

 

´´Als grafisch vormgever en beelddenker voel ik me sterk verbonden met alles dat visueel is. Daarbij ligt mijn focus op de kracht van eenvoud. In een wereld die alsmaar ingewikkelder wordt, is de zoektocht naar eenvoud voor mij alleen maar boeiender.

Met passie creëer ik educatief materiaal en beelden die aantrekkelijk zijn om naar te kijken, maar ook een functie hebben.´´

 

Zo ondersteunen ze bij persoonlijke ontwikkeling en geven inzicht in de eigen mogelijkheden. Visuele ondersteuning met betekenis.

Het is mijn missie om complexe thema’s in heldere beelden te vertalen. Het bieden van structuur, inzicht in tijd, versterken van sociale vaardigheden en zelfstandig functioneren zijn daarbij belangrijke thema’s.

 

Mijn visie is dat visuele materialen verhelderend werken. Ze helpen het geheel overzien, en ook beter te onthouden. Dit is mijn motivatie om educatief materiaal te ontwikkelen met thema’s als tijd, gevoel, emotie en gedrag vertaald in pictogrammen, prentenboek en methodiek.

 

´´Daarnaast maak ik vrij werk in de vorm van illustraties.´´

https://jeanettevantricht.nl

 

Burg. v. Rijswijkstraat 8

 

 De twee-jaarlijkse atelierroute 4deKunsten is een non-profitorganisatie die gedragen wordt door professionele en niet-professionele kunstenaars uit vier dorpen :

Biezenmortel, Haaren, Helvoirt en Esch.

Ze brengen hun eigen werk en soms dat van mede-kunstenaars onder de aandacht, door het atelier tijdens de atelierroute open te stellen voor publiek. 

 tel. 0411601705