Monique van Gemert-Smulders

 

De verbinding tussen kunst, educatie, cultuur, natuur en het landelijke leven inspireert me enorm. In mijn werk vind je vaak een verwijzing naar persoonlijk commentaar op de wereld om me heen.

Door middel van emotie in mijn werk wil ik de essentie benaderen.  Hiervoor gebruik ik vaak natuurlijke of gebruikte materialen.

Ik heb de Academie voor de Schone kunsten in België afgerond en momenteel ben ik bezig met een deeltijdstudie aan hoge school voor de kunsten in Tilburg. Ik onderzoek actief mijn weg in mijn eigen kunstzinnige proces door middel van verschillende creatieve wegen. Ik kijk naar kunst, maak kunst, show kunst,

ik ben mijn kunst.

Voor meer informatie over verkoop van mijn werk, het aankomende aanbod van workshops of over mijn werkplek :  neem een kijkje op mijn website: 

Galerie/Atelierboerderij het Klein Laar.

 

https://www.moniquevgemertsmulders.nl/De twee-jaarlijkse atelierroute 4deKunsten is een non-profitorganisatie die gedragen wordt door professionele en niet-professionele kunstenaars uit vier dorpen :

Biezenmortel, Haaren, Helvoirt en Esch.

Ze brengen hun eigen werk en soms dat van mede-kunstenaars onder de aandacht, door het atelier tijdens de atelierroute open te stellen voor publiek. 

 tel. 0411601705